Privatlivspolitik

Claus Bargmann har i flere år fungeret som selvstændig byggerådgiver og byggesagkyndig samt projekt- og byggeleder på både større og mindre bygge- og udviklingsprojekter i Danmark, Norge og Tyskland.

Kontakt os

Privatlivspolitik

Ved at benytte din-byggesagkyndig.nu accepterer du, at Din-byggesagkyndig.nu ApS behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få din-byggesagkyndig.nu til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Din-byggesagkyndig.nu ApS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Din-byggesagkyndig.nu ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Din-byggesagkyndig.nu ApS sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Din-byggesagkyndig.nu ApS ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Din-byggesagkyndig.nu ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå din-byggesagkyndig.nu uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Din-byggesagkyndig.nu ApS har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger din-byggesagkyndig.nu;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Din-byggesagkyndig.nu ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Din-byggesagkyndig.nu ApS på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Din-byggesagkyndig.nu ApS
Din-byggesagkyndig.nu ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Din-byggesagkyndig.nu ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Din-byggesagkyndig.nu ApS benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre din-byggesagkyndig.nu og markedsføring fra Din-byggesagkyndig.nu ApS
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Din-byggesagkyndig.nu ApS eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Din-byggesagkyndig.nu ApS selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på din-byggesagkyndig.nu eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Din-byggesagkyndig.nu ApS’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Din-byggesagkyndig.nu ApS kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på din-byggesagkyndig.nu og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt Din-byggesagkyndig.nu ApS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Din-byggesagkyndig.nu ApSvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Din-byggesagkyndig.nu ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Din-byggesagkyndig.nu ApS interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Din-byggesagkyndig.nu ApS eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Din-byggesagkyndig.nu ApS, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Din-byggesagkyndig.nu ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Din-byggesagkyndig.nu ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Kontakt os nu

Kontakt os for nærmere information.
Vi svarer indenfor 24 timer.

Jeg er ikke en robot
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger vores kunder på Trustpilot

Vi kan med stolthed fremvise vores tilfredse kunder, da vi mener at kunderne fortæller alt

Vi brugte Claus Bargmann til…Vi brugte Claus Bargmann til færdiggørelse af vores udestue. Han var meget grundig,og kom med gode...
Kurt
Verificeret kunde
Vi brugte Claus Bargmann til at søge byggetilladelse til anneksVi brugte Claus Bargmann til at søge lave tegninger og byggetilladelse til vores anneks i sommerhus...
Gitte Nielsen
Verificeret kunde
Kompetent og professionelVi brugte Claus Bargmann under byggeriet af vores nye hus, og har ikke fortrudt. Han er kompetent og...
Jovita & Anders Madsen
Verificeret kunde
1 års gennemgangVi brugte Claus i forbindelse med 1 års gennemgang på et nybygget hus. Ligesom vi brugte ham under...
Daniel
Verificeret kunde
Grundig og ihærdig…Claus har været en rigtig god hjælp til vores projekt, som har taget næsten 2år indtil vi fik Claus...
Bettina Svendsen Larsen
Verificeret kunde
Vi har været trygge med Claus ved vores…Vi har været trygge med Claus ved vores side i vores husbyggeri og kan kun give vores bedste...
Pia Rasmussen
Verificeret kunde
Claus er meget kompetent og finder fejl…Claus er meget kompetent og finder fejl som vi absolut ikke selv ville have opdaget. Stor...
Camilla Sommer
Verificeret kunde
AnbefalingVi har brugt Claus fra din-byggesagkyndig.nu ifm. gennemsyn af to ejendomme da vi var på boligjagt....
M. Hansen-Petersen
Verificeret kunde
Overdragelsesforretning af nybygget husI forbindelse med overdragelsesforretning af et nyt projekt rækkehus, tog vi kontakt til din-byggesagkyndig.nu...
Michael
Verificeret kunde
Claus gjorde det til en god og tryg oplevelse at bygge nyt husVi vil gerne takke dig, Claus, for en god, ærlig, grundig og tryg rådgivning i forbindelse med vores...
Thea Hebsgaard Pedersen
Verificeret kunde
Vi kan på det kraftigste anbefale byggesagkyndig Claus BargmannVi kan på det kraftigste anbefale byggesagkyndig Claus Bargmann. Han er yderst kompetent, og kommer...
Jan Simonsen
Verificeret kunde
Kan varmt anbefale…Kan varmt anbefale din-byggesagkyndig.nu . Hurtig og effektiv.
Gitte Sundin
Verificeret kunde
Claus Bergman kan jeg varmt anbefaleClaus Bergman kan jeg varmt anbefale, grundig og rigtig behagelig, jeg var supper glad for at jeg...
Margit
Verificeret kunde
Vi kan varmt anbefale ClausVi kan varmt anbefale Claus, hvis I står og skal købe hus. Claus er simpelthen så dygtig og grundig...
Simone nicoline
Verificeret kunde
Det har været en fornøjelse at bruge…Det har været en fornøjelse at bruge Din Byggesagkyndige. Claus er meget grundig i sin gennemgang, og...
Peter Møller
Verificeret kunde
Meget hurtigt og kompetent udført…Meget hurtigt og kompetent udført arbejde. Kan varmt anbefales.
Lasse Jensen
Verificeret kunde
Kan klart anbefalesKan klart anbefales Vi har brugt din-byggesagkyndig.nu i forbindelse med gennemgang og udarbejdelse...
Clauss Hansen
Verificeret kunde
Jeg vil virkelig anbefale ClausJeg vil virkelig anbefale Claus, hvis man skal bruge en byggesagkyndig! Vi fik god og grundig rådgivning...
Ditte Moberg Aarup
Verificeret kunde
Gode øjneGode øjne, grundig og effektiv med forstand på fejl og mangler i nybyg.
Bashir Khuram
Verificeret kunde
Jeg oplevede super-hurtig og god…Jeg oplevede super-hurtig og god vejledning. Som ikke fagperson inden for byggeri, kan man hurtigt...
Faisal
Verificeret kunde
Professionel og meget grundigProfessionel og meget grundig. Vil til enhver tid bruge Claus fra byggesagkyndig.nu igen. De varmeste...
Anne Sophie Mathiesen
Verificeret kunde
Professionel og grundig køberrådgivningJeg har benyttet Claus’ og din Byggesagkyndigs køberrådgivning ved køb af nyt hus. Rådgivningen...
Marlene
Verificeret kunde
God og grundigGod, konstruktiv og grundig.
Kunde
Verificeret kunde
Fantastisk godt samarbejdeFantastisk godt samarbejde, overholdt alle aftaler, så vi kan kun anbefale din byggesagkyndig.nu...
Bente Lauridsen
Verificeret kunde
Jeg fik en meget fin og venlig hjælp…Jeg fik en meget fin og venlig hjælp til min ansøgning om byggetilladelse til en gæstehytte, Claius...
Verner Jensen
Verificeret kunde
Professionel og erfaren rådgiverProfessionel og erfaren rådgiver. Rapporten blev leveret få dage efter besigtigelsen.
Henrik Egelund
Verificeret kunde
Rådgivning ved huskøbI forbindelse med huskøb fik vi en rigtig god rådgivning og klare aftaler som blev overholdt 100 %....
Gülay Koca
Verificeret kunde
Grundig gennemgangGrundig gennemgang. Claus er desuden god til at forklare problemstillingerne så de er ket...
RK
Verificeret kunde
Grundig gennemgang.Claus var meget behagelig og grundig i sin gennemgang. Yderligere gav han hurtigt respons. Vi fik mange...
Tom Andresen
Verificeret kunde
Meget positiv oplevelseHar i dag haft Claus som byggesagkyndig ude til en ejendom jeg var interesseret i at købe. Der var en...
Dorthe Andersen
Verificeret kunde
Rigtig god oplevelseRigtig god oplevelse med Claus. Vi havde ham med til gennemgang af ejendom vi påtænkte at købe og han...
Louise S. Namensen
Verificeret kunde
Meget behagelig byggessagkyndig ClausMeget behagelig byggessagkyndig Claus. Han lavede en meget grundig gennemgang af hele ejendommen...
Anita Nygaard Thorsen
Verificeret kunde
Jeg ville anbefale ham til venner og bekendteClaus hjælp mig med gennemgangen af en projektlejlighed i København. Han var omhyggelig med sit arbejde...
Rasmus Juul
Verificeret kunde
Alle pengene værdHaft den bedste oplevelse med din-byggesagkyndig.nu og Claus Bargmann !! Har været alle pengene værd...
Dorthe
Verificeret kunde
God service & grundig arbejde!God service & grundig arbejde!
Turgay
Verificeret kunde
Claus er professionel og dygtig til sit…Claus er professionel og dygtig til sit arbejde. Han fandt tid hurtigt og rapporten kom et par dage...
Sara Nielsen
Verificeret kunde
Fleksibel, behagelig og dygtig.Claus har hjulpet os som byggesagkynding, ved køb af ældre muremestervilla, som skulle gå lidt stærkt...
Martin Jensen
Verificeret kunde
Virkelig god oplevelseVirkelig god oplevelse ☺️
Caroline N. Ulriksen
Verificeret kunde
Ikke værd at spare vækDet bedste vi har gjort er at tage en byggesagkyndig med i vores byggeri og 1 års eftersyn, han finder...
Jette Stephansen
Verificeret kunde
Super dygtig byggesagkyndig.Jeg vil helt klart anbefale Claus. Han er super dygtig samt har styr på tingene. Derudover er han også...
Argjend Sejfuli
Verificeret kunde
Meget tilfreds med udført arbejdeMeget tilfreds med udført arbejde, helt klart at vi vil bruge din-byggesagkyndig.nu hvis vi får behov...
Bente Lauridsen
Verificeret kunde
Tak for god rådgivningClaus er en behagelig og dejlig rolig rådgiver som har hjulpet os meget med vores udstykning af...
Kenneth Bach Holmegaard
Verificeret kunde
Grundig og tillidsfuld kontrol af…Grundig og tillidsfuld kontrol af byggeprocessen og 1 års gennemgang. Kan varmt anbefaldes. Grundig...
Pierre Maina
Verificeret kunde

Skriv til os

30869544